Materiaal
Wat we doen
 

Materiaal

Layher Allround

Het Layher Allroundsysteem is een multifunctioneel steigersysteem, oorspronkelijk ontwikkeld voor de bouw en de industrie. Inmiddels gebruiken ondernemingen en organisaties over de hele wereld dit systeem als multifunctionele tijdelijke staalconstructie. Hierbij kunt u denken aan ondersteuningen, trappentorens, laadbordessen, bruggen, podiums, tribunes, decoropstellingen perrons, complete tenten of loodsen, reclameschermen, luidsprekertorens en klimwanden.

Meer lezen?


Blitz systeem

Met weinig standaardonderdelen en schroefloze verbindingen kan eenvoudig en op snelle wijze een uiterst functionele gevelsteiger worden opgebouwd. De veelzijdige inzetbaarheid en de zeer snelle (de)montage maken de Blitzsteiger een zeer populaire steiger. Met de diverse vloeren en vele accessoires kan de steiger afgestemd worden op iedere situatie. Voor de opbouw van de steiger is geen speciaal gereedschap vereist en dit is kostbare tijdwinst. Vanwege de breedte van 0.73m zeer geschikt voor werk in de binnenstad. Ook leverbaar in aluminium daardoor nog handzamer voor op grote hoogtes. Doorwerkmogelijkheden door toepassing van steigerkappen. Zeer geschikt voor schilderen, voegen, stukadoren en gevelreiniging.

Meer lezen?


H-Frame

Door het speciale ontwerp van de steiger behoren onveilige situaties tijdens het monteren en demonteren tot het verleden. De bovenliggende werkvloer is voor het betreden altijd voorzien van een veiligheidsleuning. Armonta H-Frame is zeer geschikt om uw renovatieproject mee in de steigers te zetten. Voorzien van stalen roostervloeren voor optimale grip op vloer en toch voldoende licht op de werkplek.

Meer lezen?

Tube Lock

Tube-Lock® concept combineert flexibiliteit, eenvoud, sterkte en snelle (de)montage. De multifunctionele Tube-Lock® concept steiger bestaat uit 6 onderdelen:

De in de uiteinden van de buis gedrukte Tube-Lock® verbinding zorgt voor een sterke verbinding van buizen in de lengterichting
Kruiskoppelingen verbinden staanders, liggers en leuningen onder een hoek van 90°
Draaikoppelingen verbinden buizen onder een hoek • Uitzetkortelingen maken montage van de Tube-Lock® concept steiger gemakkelijk, omdat de staanders op de juiste afstand van elkaar worden geplaatst.
Systeemkortelingen, ca. 900 mm hart op hart, verbinden de liggers bij de werkvloer met elkaar, zodat er 6 steigerplanken naast elkaar gelegd kunnen worden De systeemkorteling is voorzien van een uitschuiver die het mogelijk maakt maximaal 3 steigerplanken tussen de binnenstaander en het bouwwerk te monteren

Meer lezen?